Adkomst fra nord

Tannlegepraksisen ligger langs motorveien(E39) på høyre side når du kommer i sørgående retningen. Du tar av motorveien ved skiltet "Eidsvågneset", du fortsetter til venstre ut mot eidsvågneset. Klinikken ligger ved første avkjørsel mot Vollane. Coop Extra ligger på gate nivå i samme byggning, inngang til klinikken er til høyre for butikken. Vi ligger i 3 etasje. Vi har tilgang med heis og trapper.

veibeskrivelse

Adkomst fra sør

Tannlegepraksisen ligger langs motorveien(E39) på venstre side når du kommer i nordgående retningen. Du tar av motorveien ved skiltet "Eidsvågneset", du følger avkjørselen videre under motorveien. Du ser nå klinikken rett framfor deg. Nå fortsetter du til høyre og tar første avkjørsel til venstre mot Vollane. Coop Extra ligger på gate nivå i samme byggning, inngang til klinikken er til høyre for butikken. Vi ligger i 3 etasje. Vi har tilgang med heis og trapper.

veibeskrivelse

Parkering

Vi har parkeringsplass rett utenfor klinikken. Den er delt inn to ulike tidsbegrensinger på 60 og 90 minutter. De to nærmeste randene er 60 minutter, mens de to radene lengst fra bygget har 90 minutts begrensing. Vi har mulighet til å skrive ut parkeringsoblater hvis du har behandling som varer lengre enn 90 minutter.

veibeskrivelse

adkomst med buss

Det er gode bussforbindelser til klinikken. Alle bussruter(SKYSS) fra sentrum og nord stopper i Eidsvåg, busstoppet heter Eidsvåg. Ruter som ikke stopper benevnes som ekspress(E).
Følgende ruter stopper i eidsvåg:
3, 4, 19, 26, 27, 31, 36, 39, 210, 300, 925, 930, 950
De mest aktuelle rutene er 3 og 4 som går hvert 10 minutt på hverdager.

veibeskrivelse